Solio

1986-ban alapítottuk cégünket három fővel, növényolaj gyártása főprofillal. Kezdetben GMK formában és másodállásban, majd 1988-tól főállásban folytattuk tevékenységünket, ezt követően 1991-től Kft-vé alakultunk.

Üzemünkben valamennyi növényi olajat hidegen sajtolásos eljárással nyerjük ki az olajos magvakból. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok.

Felismertük, hogy az egészséges táplálkozás egyre inkább igényli a növényi olajok kíméletes előállítását, és ennek a célnak az érdekében fejlesztettük évről-évre termékválasztékunkat és üzemünket egyaránt. Fentiek eredményeképpen ma már kapacitásunk a napi 5000 liter étolaj előállítását is elérheti. Jelenleg 27 féle olajjal, mint önálló termékekkel vagyunk jelen a piacon.

Olajaink gyógyhatása érdekében igyekszünk kiváló minőségű alapanyagokhoz jutni, ezért az olajos magvak termesztését is előfinanszírozzuk, és ellenőrizzük.

Kosár megtekintése “Szezámmag ét- és salátaolaj 200 ml” hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve